Logo

Kotisivut

Lahti Hämeenlinna Heinola

Kotisivujen suunnittelua Orimattilan yrityksille

TJ-Design on suunnitellut nettisivuja Oulusta Helsinkiin, mutta tärkein toiminta-alueemme on Päijät- ja Kanta-Hämeen alueilla. Lähialueilla asiakkaan kohtaaminen onnistuu parhaiten!

Olemme suunnitelleet alueen yrityksille laadukkaita verkkosivuja edullisesti ja asiakaslähtöisesti vuodesta 2001. Tavoitteenamme on tuottaa lisäarvoa yritysten markkinointiin ja auttaa maakunnan yrityksiä esille internetissä.

Pienenä yrityksenä vahvuutemme on joustavavuus ja toimimme aina asiakkaan ehdoilla ja korkeatasoisella asiantuntemuksella. Voit itse päättää, haluatko osallistua kotisivuprojektiin aktiivisesti, vai haluatko saada kotisivut avaimet käteen -periaatteella!

Meiltä saat halutessasi sosiaalisen median markkinoitiin, kotisivuille ja muuhun markkinointiin liittyvät visuaaliset lisäpalvelut, kuten dronella tehdyt ilmakuvaukset, videot, sekä niiden editoinnin ja tuotannon, sekä normaalin valokuvauksen ja valokuvien käsittelyn.

Orimattilan alueella pitkäaikaisimpia asiakkaitamme ovat Juhan Klapi ja Fysikaalinen Hoitolaitos Musculus ja viimeisimpänä Hevosten Hyvinvointikeskus Vire

Ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitset! Olemme aika varmoja, että osaamme auttaa!

Puhelin: 045-2313 401
Sähköposti: info@tjd.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön lomakkeella yhteystietosivun kautta.

 

 

logo_yhteys

045-2313 401
info@tjd.fi

Vilkkilänkuja 36
16900 LAMMI

Tero Töllinen
etunimi.sukunimi@tjd.fi

Jani Tuominen
etunimi.sukunimi@tjd.fi

 

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Copyright © TJ-Design Avoin Yhtiö , Y-tunnus 1652034-2, Lahti, Heinola, Hämeenlinna